Natje

Wij bieden bierdegustaties aan voor zowel particulieren als bedrijven, verenigingen, organisaties enz. Neem gerust een kijkje op onze infopagina over de bierdegusaties. Je vindt er zeker een formule die bij jou en je budget past!

Incentives, bieruitstappen, brouwerij-bezoeken, een bierstand op een evenement of een bedrijfsfeest, bieradvies aan de hand van je menukaart en ga zo maar door. Ons motto: als het met bier te maken heeft, gaan wij met veel plezier elke uitdaging aan!

Afgelopen maanden werkten we ook in alle stilte aan een nieuw product in ons assortiment, "de Meetjeslandse bierbox". Een bijzondere selectie van zes minderbekende streekbieren uit de regio Meetjesland. Vanaf 5 juni beschikbaar in een groot aantal winkels.

IMG_9249
IMG_9253

Natje & Droogje

Een missie, nl. het Belgisch bier als kwaliteitsproduct promoten. Dat voornamelijk aan de hand van biertastings, bij mensen thuis of op onze locatie, voor particulieren, verenigingen, ondernemingen enz. 

Bier is een typisch Belgisch product, waar we terecht trots op mogen zijn. Maar België, het bierland bij uitstek, staatwereldwijd slechts op de twintigste plaats qua bierverbruik. De Belgen schatten het bier van eigen bodem te weinig naar waarde, en dat terwijl er van over heel de wereld mensen op bierbedevaart naar ons landje komen of in hun thuisland belachelijke prijzen neertellen voor een flesje Westvleteren, Chimay of Westmalle...

foto4

Veel mensen zeggen te snel 'ik lust geen bier', grijpen naar een wijntje op café of restaurant of blijven hangen bij één en hetzelfde bier. Komen en Graan wil daar verandering in brengen, door samen met jou op een belevingsreis te gaan waarin je de diverse smaken en stijlen van bieren ontdekt. In kleine proefglaasjes proef je een aantal zeer verschillende bieren, allemaal gebrouwen door Belgische artisanale brouwerijen.

Kortom, Komen en Graan bezorgt je een leuke, boeiende en vooral smaakvolle avond, waarbij (leren) proeven centraal staat.

Op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijfsfeest, familiefeest of teambuilding?

voor een creatief voorstel contacteer veerle@komenengraan.be

Leer & Luister

Een formule op maat kan bijvoorbeeld inhouden; een kant en klare kaas- ­en bieravond voor je vereniging, een bezoek aan een artisanale brouwerij, een bierwandeling, een proevertjes-kroegentocht, een op jouw bedrijf afgestemde teambuilding waarin bier centraal staat, ... Je kan het zo gek niet bedenken of we vinden wel een leuke formule die helemaal naar je zin is en binnen je budget past! 

Interesse in een leuke, leerrijke en vooral lekkere avond? Zoek dan niet langer en contacteer ons. We bezorgen je met veel plezier een vrijblijvende offerte. 

IMG_9265
IMG_9260

Proeverijen

De degustatie wordt ingeleid met een woordje uitleg over bier. Hoe wordt het gemaakt? Waarom is bier een interessant product? Hoe schenk en proef je bier? Wat zijn de verschillende types bier? Daarna wordt overgegaan tot het proeven. 

De proevertjes bevatten telkens ongeveer 10 à 12 cl bier; Dat wil zeggen dat wie nog naar huis moet rijden dat zeker nog kan, op voorwaarde dat je tot minstens een (half) uurtje na te tasting wacht om te vertrekken.

De prijs voor een tasting is afhankelijk van het aantal proevertjes (6, 8 of 10) en van het aantal deelnemers (prijs per persoon).